Početna » ПИО ФОНД ОБЈАВИО ВАЖНО САОПШТЕЊЕ ЗА ЈЕДНУ ГРУПУ ПЕНЗИОНЕРА: 23. И 24. АПРИЛ СУ ВАЖНИ ДАТУМИ ЗА ЊИХ

ПИО ФОНД ОБЈАВИО ВАЖНО САОПШТЕЊЕ ЗА ЈЕДНУ ГРУПУ ПЕНЗИОНЕРА: 23. И 24. АПРИЛ СУ ВАЖНИ ДАТУМИ ЗА ЊИХ

Републички фонд за пензијско и инвалидско осигурање (ПИО) најавио је да ће разговори са саветодавцима из аустријског Завода за пензијско осигурање бити одржани 23. априла у Пожаревцу, а дан касније и у Београду.

од Паланка данас
0 Коментар

Како је саопштено, ово се односи на осигуранике који имају стаж осигурања навршен у Србији и Аустрији и кориснике права из пензијског и инвалидског осигурања остварених применом билатералног споразума о социјалном осигурању.„Међународни дани разговора са Аустријом одржавају 23. априла 2024. године у Пожаревцу, од 9 до 16.00 часова (просторије филијале Фонда у Пожаревцу, Трг Радомира Вујовића 1) и 24. априла 2024. године у Београду, од 9 до 16.00 часова (просторије у улици Париска број 9, Београд-Стари град)“, наводи се у саопштењу ПИО фонда.

На овим разговорима ће саветодавци из аустријског Завода за пензијско осигурање и РФ ПИО Србије пружити бесплатну правну помоћ лицима која остварују права из пензијског и инвалидског осигурања применом споразума из области социјалног осигурања закљученог између наше земље и Аустрије.

Сви заинтересовани су у обавези да пријаве учешће и да закажу термин доласка на број телефона 011/2030-745. Приликом доласка требало би да понесу сву документацију у вези са осигурањем и лична документа, наводи се.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept