ПИСМО ПОДРШКЕ УЧЕНИЦИМА ОШ „ВУК КАРАЏИЋ“ У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ

Драги наши ученици и родитељи,
Нове околности донеле су нам и нове и другачије начине за учење и дружење. Драго нам је што смо се сви у новонасталим околностима успешно снашли. Трудили смо се да премостимо све недоумице и створимо начине да једни другима олакшамо рад и учење.
Од велике важности за ваше напредовање је то што с пажњом пратите наставне садржаје преко РТС-а, е-учионице, вибера, Инстаграма и других платформи и поступате по упутствима својих учитеља и наставника.
Време које не проводите у учењу проведите у вашим домовима тако што ћете помоћи родитељима у свакодневним кућним пословима, дружити се са њима, заједно гледати квалитетне садржаје (добре филмове, емисије из науке, путописне репортаже…), онлајн обилазити најпознатије светске музеје или гледати снимке спортских догађаја. Нађите времена за вежбање и за читање књига.
Будите умерени у свему, поштујте упутства, водите рачуна о хигијени и безбедности.
Искушења ће увек бити, а ми се сви надамо да ће садашње искушење што пре проћи и да ће дечја граја опет испунити нашу школу.
У случају да вам треба подршка или неки савет, можете се обратити одељењским старешинама, педагогу или директору школе.
И МПНТР отворило је телефонску линију 0800 200 201 за пружање подршке ученицима, родитељима и запосленима у просвети ради превенције стреса и анксиозности у ситуацији ванредног стања изазваног пандемијом. Овај број је доступан сваког радног дана од 9 до 14 сати.
Желимо вам свима добро здравље.
Ваша школа
ОШ „Вук Караџић“

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/pismo-podrske-ucenicima-os-vuk-karadzic-u-smederevskoj-palanci/