ПЛАЊАНИ ЗАКАЗАЛИ ПРВУ ОВОГОДИШЊУ СЕДНИЦУ СО ЗА 22. ФЕБРУАР

За среду, 22. фебруар, заказана је 11. седница СО Велика Плана.На првом овогодишњем заседању наћи ће се 26. тачака на Дневном реду.

Између осталог, одборници ће прво одлучивати о екстерној ревизији завршног рачуна буџета општине Велика Плана за 2016. годину. Затим ће резматрати одлуку о кредитном задуживању општине, о измени и допуни Одлуке о Општинској управи, о измени Одлуке о условима и начину снабдевања топлотном енергијом, о измени Одлуке о одређивању максималног броја запослених на неодређено време у систему општине за 2015. годину, о спровођењу јавног конкурса за именовање директора јавних комуналних предузећа чији је оснивач општина Велика Плана и огласа о јавном конкурсу за именовање директора, о управљању пијацама на територији општине, о повећању основног капитала Јавног комуналног предузећа “Милош Митровић, као и утврђивање Нацрта одлуке о увођењу самодоприноса за подручје Месне заједнице Ново Село.

У обимном дневном реду наћи ће се и Програм развоја и унапређења туризма на територији општине Велика Плана и план расхода за 2017. годину, годишњи план рада Општинског штаба за ванредне ситуације и Програм уређивања грађевинског земљишта и изградње са финансијским планом за текућу годину.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/planjani-zakazali-prvu-ovogodisnju-sednicu-so-za-22-februar/