Početna » ПЛАТА 46.000 ДИНАРА-МИНИСТАРСТВО ОДБАРАНЕ ПОЗВАЛО МЛАДИЋЕ И ДЕВОЈКЕ НА ДОБРОВОЉНО СЛУЖЕЊЕ ВОЈНОГ РОКА

ПЛАТА 46.000 ДИНАРА-МИНИСТАРСТВО ОДБАРАНЕ ПОЗВАЛО МЛАДИЋЕ И ДЕВОЈКЕ НА ДОБРОВОЉНО СЛУЖЕЊЕ ВОЈНОГ РОКА

од Паланка данас
0 Коментар

Министарство одбране позива заинтересоване младиће и девојке да се пријаве за добровољно служење војног рока под оружјем у септембарској класи.Сви физички способни држављани Србије који у 2023. години напуне између 19 и 30 година, а претходно нису служили војни рок са оружјем, имају право да конкуришу.

Kандидати за добровољно служење војног рока могу се пријавити у центрима Министарства одбране, некадашњим војним одсецима, путем портала е-управе, уз поседовање квалификованог електронског сертификата, или на шалтерима Јавног предузећа „Пошта Србије“.

Сви пријављени кандидати ће имати прилику да провере своје способности, прођу динамичну војну обуку и истовремено покажу патриотизам и грађанску одговорност према својој земљи, како се наводи у позиву.

Надаље, будуће војнике очекује месечна плата од око 46.000 динара. Они који се одлуче да током добровољног служења конкуришу за статус професионалних војника имаће користи од скраћених и поједностављених процедура селекције и пријема.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept