ПОБЕДНИЦИ НА ТАКМИЧЕЊУ СЕЛА СРБИЈЕ И ММА БОРАЦ ВИЋИЋ НА ПРИЈЕМУ КОД РОДОЉУБА СТАНИМИРОВИЋА ЗАМЕНИКА СО СМЕД. ПАЛАНКА

Заменик председника Скупштине општине, Родољуб Станимировић данас је примио представнике удружења која су на манифестацији „Сусрети села Србије“ добили признања. Ова манифестација одржана је 3. јула у Јабуцу у организацији Културно- просветне заједнице Србије.

Признања су добили Културно уметничко друштво из Селевца, за 50 година неговања и очувања културне баштине села, Земљорадничка задруга Азања, поводом 125 година постојања и развоја пољопривреде у селу, а златну медаљу добио је писц и публициста, Томислав Грујић за писање књига о селу и доприносу сеоској култури.
Станимировић је данас примио и ММА борца Ивана Вићића, који је учествовао на хуманитарном турниру у Младеновцу „За Ивону“. Он је добио захвалницу за несебичну помоћ у прикупљању средстава за куповину колица Ивони Василић из Младеновца која болује од церебралне парализе.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/pobednici-na-takmicenju-sela-srbije-i-mma-borac-vicic-na-prijemu-kod-rodoljuba-stanimirovica-zamenika-so-smed-palanka/