Početna » ПОЧЕЛА ИЗГРАДЊА ГЛАВНОГ ФЕКАЛНОГ КОЛЕКТОРА У ПАЛАНЦИ

ПОЧЕЛА ИЗГРАДЊА ГЛАВНОГ ФЕКАЛНОГ КОЛЕКТОРА У ПАЛАНЦИ

од Паланка данас
0 Коментар

Данас су почели радови на изградњи главног фекалног колектора од улице Васе Пелагића до улице Мајора Гавриловића.

Укупна вредност радова износи 18 милиона динара, радове финансира општина Смедеревска Паланка а предвиђен рок за изградњу колектора је 3 месеца.

Тим поводом, Никола Вучен председник општине Смедеревска Паланка је рекао:

Поштовани суграђани,
данас су почели радова на изградњи главног фекалног колектора у дужини од 1,2 км у улици Мајора Гавриловића и Васе Пелагића.
Вредност радова је 18 милиона динара, а средства је обезбедила локална самоуправа. Због нерегулисаних правно – имовинских односа изградња колектора је у једном моменту стопирана, а сада су се стекли услови за наставак радова. Ово је један од пројеката у склопу свеобухватног решења канализације у Смедеревској Паланци.
Поред овог главног фекалног колектора радиће се још један у оквиру пројекта „Чиста Србија“, који ће бити изграђен од насеља Грчац, а везаће се на новоизграђени. Након тога локална самоуправа ће наставити са изградњом секундарне мреже и прикључака домаћинстава.

Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept