ПОЧЕЛА ИЗГРАДЊА ПУТА ЗА ГРОБЉЕ КАМЕНАЦ

Данас су почели радови на изградњи пута за ново гробље Каменац у Паланци. Пут у дужини од 500 метара је инвестиција ЈП „Путеви Србије“  док је извођач радова ПЗП „Пожаревац“ а вредност радова је око 20 милиона динара. Овај пут је од великог значаја за грађане Паланке имајући у виду да је стари пут у лошем стању и да су биле потребне честе интервенције и крпљења на овој деоници а и житељи овог дела града су имали проблема због велике фреквенције  саобраћаја кроз њихову улицу.

Изградњом потпуно нове саобраћајнице до гробља Каменац ће се стизати директно  са регионалног пута Смедеревска Паланка-Смедерево из Булевара Црвене армије тако да ће и овај проблем убрзо бити решен. Добићемо једну потпуно нову деоницу са пешачком стазом, окретницом за аутобусе и новим паркингом.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/pocela-izgradnja-puta-za-groblje-kamenac/

2 comments

    • Aca on 05/09/2019 at 15:47

    Ako je cena ovih 500 metara puta 20 miliona dinara onda je ona , godinama nezavršena, deonica od Cerovca do Bašina , u dužini od 3 km, koštala 120 miliona ili 1 milion evra! Znači, neko je dobar 1 milion evra jer svojevremeno nije završio tu deonicu od 3 km ……….Pa su sad morali ponovo da plaćaju da se završi ili spoji sa putem koji je radila opština Topola! Hm….zanimljivo!

    • role on 05/09/2019 at 15:21

    Trebalo bi tu na spoju sa drzavnim regionalnim putem napraviti kruzni tok da se uspori saobrcaj koji ulazi u grad, a mesta ima dovoljno !

Komentari su onemogućeni.