Početna » ПОЧЕЛА КАМПАЊА “ВОЗИ ОДМОРАН”: Српским возачима биће уручено 50 УРЕЂАЈА за електронску наплату путарине – ТАГ, овако можете добити свој уређај

ПОЧЕЛА КАМПАЊА “ВОЗИ ОДМОРАН”: Српским возачима биће уручено 50 УРЕЂАЈА за електронску наплату путарине – ТАГ, овако можете добити свој уређај

Агенција за безбедност саобраћаја, МУП-Управа саобраћајне полиције и ЈП „Путеви Србије“, настављају заједничкиу акцију унутар кампање „Вози одморан“, у циљу повећања безбедности у саобраћају, смањења броја и последица саобраћајних незгода.

ЈП „Путеви Србије“, путем ВМС портала односно изменљиве саобраћајне сигнализације на аутопуту, обавештава учеснике у саобраћају о слогану и поруци кампање – „Вози одморан! Направи паузу на свака 2 сата“, на српском и енглеском језику.Ради што веће видљивости и скретања пажње учесницима у саобраћају, ове године организована је наградна игра на друштвеним мрежама кампање „Вози одморан”.

Тим поводом је в.д. директора Зоран Дробњак уручио 50 уређаја за електронску наплату путарине – ТАГ, в.д. директору Агенције за безбедност саобраћаја, Бранку Стаматовићу, који ће бити поклоњени срећним добитницима, учесницима наградне игре.

– Свим учесницима у наградној игри пружиће се могућност да освоје уређај за електронску наплату путарине – ТАГ који омогућава најбржи пролазак кроз наплатне станице, без заустављања и без контакта што значајно скраћује време путовања и представља јефтинији вид плаћања путарине, а што је најважније српским ТАГ-ом плаћате путарину на аутопутевима у Северној Македонији и Црној Гори без заустављања – напомињу организатори.

Наградна игра ће бити организована следеће недеље на друштвеним мрежама, а све у циљу унапређења безбедности саобраћаја.

– Пратите профиле ЈП „Путеви Србије“ и АБС и учествујте у наградној игри, освојите ТАГ и путујте брзо и без заустављања ценећи своје време – истичу организатори.You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept