ПОЧЕЛА НАГРАДНА ИГРА „УЗМИ РАЧУН И ПОБЕДИ“

Наградна игра у којој грађани скупљају фискалне рачуне почела је данас 1. јануара, а циљ је борба против сиве економије. 

Грађани могу да шаљу фискалне рачуне од 1. фебруара до краја марта 2017. године, а главна награда је стан у Београду. Моћи ће да освоје и аутомобиле, путовања у земљи и иностранству, као и техничку робу.

Право учешћа у наградној игри „Узми рачун и победи“, коју приређује Министарство финансија, имају сви пунолетни грађани са пребивалиштем у Србији.

Потребно је прикупити минимум 10 фискалних рачуна или 10 потврда за плаћање картицама – слипова минималне вредности од 100 динара по фискалном рачуну или слипу, а који нису старији од 1. јануара 2017.

Планирано је да буде укупно четири извлачења која ће бити организована једном недељно током марта и почетком априла.

Коверте за слање рачуна биће бесплатне и моћи ће да се преузму у филијалама „Поште Србије“, а на њима ће већ бити одштампан поштани факс на који треба да шаљу коверту.

Треба попунити само личне податке – име, презиме, адресу становања, лични број и контакт телефон.

Циљ наградне игре је мотивисање грађана да се заинтересују за проблеме сиве економије и да се активно укључе у њено сузбијање, јер ће узимати фискалне рачуне.

Партнери у наградној игри су НАЛЕД и Савез за фер конкуренцију, Државна лутрија Србије, Пореска управа и Републички секретаријат за јавне политике.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/pocela-nagradna-igra-uzmi-racun-i-pobedi/