ПОЧЕЛА ПОДЕЛА ПЕНЗИОНЕРСКИХ КАРТИЦА У ПАЛАНЦИ, ПЛАНИ И СМЕДЕРЕВУ

Републички фонд за пензијско и инвалидско осигурање обавештава пензионере са територије општине Смедерево, Смедеревска Паланка и Велика Плана, да од понедељка 25. јуна могу да преузимају своје пензионерске картице.

Пензионери са пребивалиштем у Смедеревској Паланци могу да преузимају своје картицесваког радног дана, од 8 до 15 часова, у Испостави Филијале Смедерево у Смедеревској Паланци, Трг хероја 6.

Пензионери са пребивалиштем у Великој Плани могу да преузимају своје картицесваког радног дана, од 8 до 15 часова, у Испостави Филијале Смедерево у Великој Плани, Николе Пашића 1.

Пензионери са пребивалиштем у Смедереву могу да преузимају своје картицесваког радног дана, од 8 до 15 часова, у Дому пензионера у Смедереву, Ивана Гундулића 3.

Свим корисницима неопходан је идентификациони документ /лична карта или пасош/ да би преузели картицу. Након израде и расподеле пензионерских картица затеченим корисницима пензија, приступиће се изради пензионерских картица за нове кориснике, који су укључени у исплату после 26. фебруара 2018. године. Породични пензионери, родитељи, старатељи и хранитељи приликом доласка по пензионерску картицу требало би да понесу последњи чек од пензије, односно извештај корисника из банке.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/pocela-podela-penzionerskih-kartica-u-palanci-plani-i-smederevu/