ПОЧЕЛА ПРОДАЈА НОВОГОДИШЊИХ УКРАСА НА ТЕЗГАМА У ЦЕНТРУ ГРАДА

Готово да нема куће или стана у граду који немају бар по неки новогодишњи украс.  Поред унутрашњости својих домова, неретко у ово доба године виђамо и украшена дворишта. Из године у годину избор украса је све већи и разноврснији, али цене могу бити веома различите – од оних за свачији џеп, па до украса који коштају и по неколико хиљада динара.

У понуди су најчешће заступљене сијалице, свећице и лампиони, а њихова цена зависи и од карактеристика. Има их у свим варијантама, а у зависности за коју се одлучите, биће потребно да издвојите од 200 до 500 динара.

Уколико желите да 31. јануара у поноћ запалите прскалицу и на тај начин дочекате нову 2018. годину, једно паковање ће вас коштати 30-50 динара. Украси – мали, већи, округли, у облику чизме или деда мраза, могу се купити појединачно или у паковањима од по неколико комада. Тако на пример један мали округли украс за вашу стону јелку кошта 10 динара, али ако се одлучите за оне мало веће, паковање од 6 комада коштаће вас између 300 и 400 динара.

Светлуцаве украсне траке које су незаобилазни детаљ новогодишњег декора, можете приуштити за скромних 50 динара. Ако планирате да за дочек нове године набавите капу идентичну оној коју носи Деда Мраз, цене неколико различитих варијанти крећу се од 150 до 400 динара.

Наравно цене могу да варирају од тезге до тезге а ту су и кинеске продавнице које такође нуде широку лепезу новогодишњих украса.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/pocela-prodaja-novogodisnjih-ukrasa-na-tezgama-u-centru-grada/