ПОЧЕЛИ РАДОВИ НА САНАЦИЈИ ПУТА АЗАЊА-КУСАДАК

Једно од највећих села у Србији Азања, у општини Смедеревска Паланка, има великих проблема са путном инфраструктуром.  Годинама се у ово место није улагало, а једна од кључних саобраћајница која и спаја два највећа села на територији општине Смедеревска Паланка, Азању и Kусадак је у ужасном стању.

Приликом недавне посете Азањи директор ЈП Путеви Србије, Зоран Дробњак и председник Извршног одбора СНС-а Дарко Глишић су се уверили у веома лоше стање ове деонице пута и тада су рекли да ће се одмах кренути са реконструкцијом тог пута.

Тако је и било, па се од јуче механизација налази на терену и почело се са скидањем старог слоја асфалта након чега ће бити асфалтирано, по речима Дробњака, 6 км пута. Зоран Дробњак је приликом посете истакао и да ће након тога на мештанима бити да одржавају и чисте одводне канале поред пута како би им асфалт дуже трајао, јер вода и мраз су највећи непријатељи због којих путеви пропадају.

Општинске структуре су успоставиле добру сарадњу са републичким органима тако да у наредном периоду можемо очекивати велики број радова на санацији и реконструкцији улица у граду и селима.Фото Б.Радовановић

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/poceli-radovi-na-sanaciji-puta-azanja-kusadak/

1 comment

    • Vidak on 17/03/2018 at 08:55

    Daj BOZE!

Komentari su onemogućeni.