(ВИДЕО) ПОЧЕЛО АСФАЛТИРАЊЕ ТРОТОАРА У УЛИЦИ ПРВОГ СРПСКОГ УСТАНКА У ПАЛАНЦИ

Данас је предузеће „Србијааутопут“  почело са асфалтирањем тротоара у улици Првог Српског Устанка, а према речима надлежних планирано је да се тротоари асфалтирају до краја ове седмице, након чега ће се почети са асфалтирањем коловоза.

Главашева улица

У Главашевој улици се тренутно ради на замени азбестних водоводних цеви, а почетком следеће недеље и овде ће се обавити припреме за асфалтирање, тј. биће постављени ивичњаци, а почетком новембра ће бити асфалтирана и ова улица уколико временски услови дозволе.

Подсећамо се да се ови радови обављају у склопу реконструкције главне саобраћајнице кроз Смедеревску Паланку, од Kисељака до раскрснице за Азању и Младеновац у дужини од 3,4 километара чија је укупна вредност преко 200 милиона динара, и које финансира Република Србија.

 

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/pocelo-asfaltiranje-trotoara-u-ulici-prvog-srpskog-ustanka-u-palanci/

4 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Roditelj on 23/10/2020 at 20:18

  Taksisti bi trebalo da imaju svoja mesta za parkiranje a ne da se svuda guraju i ugrozavaju pesake i djake i da se svuda okrecu. Nema smisla stvarno.. Gde god se okrenes svuda parkirani a kad dodju roditelji ili bilo ko sa decom nemaju gde da se parkiraju nego na ulicu.. Sve natrpano i zatrpano..
  Njima treba obezbediti posebno mesto ko je blizu sesce, ko nije ima call centar i kraj.

  • Ana on 22/10/2020 at 20:56

  Nema taxista. Dosta su se bahatili i debilisali. Tu i nije bilo njihovo mesto. Sami su se nastanili tu, ne znam ko ih uopšte pustio i odakle im smelosti da se parkiraju tu, a roditelji sa malom decom da idu u pm.da se parkiraju zbog njih.
  Tako da.. HVALA BOGU!!! STO CE OTIĆI ODAKLE da ljudi mogu prolaze i roditelji se parkiraju.
  P. S. Koliko znamo. Mesta za taxiste su kod Bonite i kod bioskopa. Hvala lepo, dovidjence

   • Palanka on 23/10/2020 at 00:26

   Da li je to neka pouzdana informacija ili više neka vaša želja?! Nadam se samo da je tako jer je do sada je bilo pravo ruglo i to mnogo dugo…

  • Palanka on 22/10/2020 at 18:29

  A gde su mesta za parkiranje taxi vozila? Ili će ponovo da parkiraju na trotoaru i da se okreću po njemu ugrožavajući pešake?!

Komentari su onemogućeni.