ПОЧЕЛО ОБЕЛЕЖАВАЊЕ БИЦИКЛИСТИЧКЕ СТАЗЕ ДО КИСЕЉАКА

У склопу реконструкције главне саобраћајнице кроз Смедеревску Паланку данас су почели радови на изради стазе за бициклисте и рекреативце. Тим поводом Никола Вучен, председник општине Смедеревска Паланка је рекао:

Поштовани суграђани,
Почели су радови на изради бициклистичке стазе и стазе за рекреативце која ће се простирати од улице Првог српског устанка, преко 20. јула, кроз улицу Јозефа Шулца ( тротоар поред касарне), до скретања за Kисељак.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/pocelo-obelezavanje-biciklisticke-staze-do-kiseljaka/

14 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • pero on 29/11/2020 at 18:00

  Farbanje biciklističke je jeftinije od sadnje novog drvoreda, pošto je stari posečen. Voziš bicikl 100m, onda staneš, preguraš pored stajališta, pa onda opet voziš. Kad padne kiša eto i triatlona.

  • Taki on 28/11/2020 at 20:35

  Odlično, sve što se uradi ostaje građanima Smederevska Palanke. Neće to niko u grob da odnese… Bolje da se radi i sređuje grad, nego da narodne pare odlaze negde drugde… Pre nekoliko godina smo mogli da u zimskom periodu ostanemo bez točkova na automobilima, kolike su bile rupe po asfaltu! Ipak je sad mnogo bolje. Bravo i još samo da se neka fabrika otvori, da možemo da živimo od sopstvenog rada a ne da čekamo ispred socijalnog i tražimo crkavicu.

   • Goca on 29/11/2020 at 12:10

   Slazem se u potpunosti sa gospodinom Tokijem! Samo da se mali grad ocisti i da se picne sa matetijalnim kaznjavanjem onih koji izbacuju djubre gde god pozele!

  • milos on 28/11/2020 at 16:58

  vama nista nevalja sta god da se lepo uradi. dezurnih budala je uvek bilo i bice

 1. Што да СНС власт било шта ради, када је бивша власт све средила?
  Оставилу су свилу и кадифу, златне
  ретерве…
  Господски је бивша власт предала исту, јер су господа.
  Чек, чек… да л’ је било тако, или су били љути,неваспитани, некултурни….?
  Не, нее, па они су господа.
  А ти прелетачи-па они имају да раде по слову закона, да праве резултате, а што се политике тиче, то је нешто мало тежа дисциплина од пливања у реци Амур узводно у јануару месецу.

  • Milica on 28/11/2020 at 12:22

  Palanka ima pare jer joj guraju iz beograda. Imala bi i ranije ali lopovski vucicev rezim nije dao jer nisu njegovi vladali. Zapitaj se prvo u kojim strankama su tada bili ovi sto sad vladaju.

  • Selisnik Ivan on 28/11/2020 at 11:48

  Izuzetno odradjeno,posebno ograda. Ofsrbani privarci a poklopci na cevima zavareni.Gornja,nova ograda kod HIM,poskidani i pokradeni plasticni poklopci.Hvala Vladi na ulaganju u Sm.Palanku i Predsedniku Vucicu.

 2. -Што општину није сређивања власт до 2012.године?
  -Како? Па зар је нису очерупали? Зар то није довољно естетске промене.
  После њихових естетских промена, Паланка је приступила испуњавању услова за интеграцију, али не у ЕУ, већ у ДОБОШ економску заједницу.
  Није било расвете, воде, улице су биле као да је јуче било “ тепих “ бомбардовање.
  Упоредите 2012. годину и 2020.годину.

  Паланка има паре јер њено руководство једе сендвиче на свој рачун, а до смене бивше власти јело се и пило од птице млеко, преко народне грбаче.
  Зато и није имало новца ни за сијалицу на бандери.

   • Lale on 28/11/2020 at 10:22

   Gospodine dolaskom na vlast SNS ostali su isti ljudi koji su samo prekrečili obraz i iz raznih stranaka koje su bile na vlasti prešli u SNS i ponovo su na vlasti.Vaš šef odborničke grupe SNS je onaj buzdovan iz Azanje koji je vašem voljenom predsedniku za skupštinskom govornicom lepio prideve i epitete baš onako lepe i zato Vi sada asfaltirate,pravite spomenike,krečite murale,sadite travu i drveće tj. svašta nešto recimo radite a ništa ozbiljno pametno a grad je i dalje prljav.Vi iz SNS se od onog kenjavog ne razlikujete baš ni malo,isto brate mili smrdite a opet da vam napomenem:grad je bre prljav.Očistite ulice,sredite parkove,sredite groblja,sredite glavnu ulicu (sva je u rupama),sredite zelenu pijacu (noge da polomimo kad hodaš po njoj) i sredite kao prvo sebe,operite se.Za kraj a šta ste to vi narodni predstavnici iz SNS uradili dosad za grad i sela opštine od kada ste na vlasti?Pohvaliti se.

    • Gaja on 28/11/2020 at 14:10

    Da li je normalno i da li je uopšte po zakonu da opštinski javni pravobranilac ( Zoran Stojkovac) bude penzioner, čovek ima 68 godina. Promenio je sve partije, čak je 2015 bio u nekoj partiji Treća Srbija. I pošto je bivši tast Vučena, kada je Vučen prešao iz SPS-a u SNS i on je doleteo tj. preleteo. Ajde to preletanje da stavimo po strani, ali da li je moguće da penzioner bude javni pravobranilac.?!!

 3. Потребно је засадити парковску траву, то су већ почели да раде у другим местима.

  И да, треба тражити да сва такси возила буду исте боје са евентуално неким знацима распознавања. На пример да буду жуте или розе боје.
  Било би лепо када би у сваком насељу отворили наплатно место за све даџбине.
  Иначе, свака похвала за садашњу власт, јер су умили град, много лепо изгледа.
  Треба да се покрене туризам, да се искористи вода, да се привуку инвеститори из сектора туризма. Да се направи етно насеље, са кућама које су једна на другу назидане, ветрењаче ко у Холандији – наравно за потребе смештаја,јер је онако доста скупља инвестиција.
  Да се направи хотел, па још жуте куће традиционалне, беле куће… Паланка би одмах била уписана на мапу туризма.
  Ајде људи, да будемо упорни, имамо Цептера, Мишковића, Миодрага Костића, Алексића, Пецу, Матијевића… неко би се заинтересовао сигурно.
  Иако је корона, такав туристички производ увек има да има госте.
  Може да се направе огледна поља за гајење пиринча, 5-10 хектара, то би било пун погодак, сви им да свраћају у Паланку.
  Само вредно, ко и до сад и још вредније.

  • Miroslav on 27/11/2020 at 23:49

  Samo nam biciklicticka staza u ovoj rupi od grada, hocete mozda da naplacujete parkiranje i za bicikle???? Dobro došli u Smederevsku najgori grad na putu kroz Srbiju!!!!!

  • Palanka on 27/11/2020 at 23:33

  Lepo,lepo. Svaka cast.

  • Isto on 27/11/2020 at 22:09

  Prvo napisite koliko kosta i od kojih para,koliko placaju portal pink i prezentacije u despotici,i zasto radi predsednik ispred svoje kuce,i sta je sa onim malim delom oko ostrva gde nema staza ni za pesake. A i ko radi i kome se placaju ovi radovi od nasih para.

Komentari su onemogućeni.