ПОЧЕО ПЕТИ МЕМОРИЈАЛ „ЗОРАН ПОПОВИЋ ПОП“

У понедељак је на терену Веслачког клуба у Смедереву отворен пети Меморијални турнир у малом фудбалу „Зоран Поповић Поп“.
Отворила га је Јована Поповић, Зоранова старија ћерка, захваливши се публици у име породице што је дошла да испрати почетак меморијала и играчима на учешћу.
„Добродошли на пети турнир који се игра у знак сећања на мог оца. Хвала вам што сте овде са нама вечерас, то нам много значи. Публици желим да ужива у добром фудбалу, играчима много успеха у такмичењу. Позивам вас да се свако вече дружимо овде на Веслачком, до краја турнира“, рекла је Јована, прогласивши овогодишњи меморијал отвореним.
Минутом ћутања сви присутни одали су почаст Зорану Поповићу Попу. Почетни ударац са центра терена, симболично је извео седмогодишњи Ђорђе Беч, Попов „ најмлађи другар“ који добро памти Зорана иако је имао свега три године у тренутку његове смрти. Потом су одигране прве четири утакмице на којима је постигнуто 29 голова. Прилику да први заиграју након званичног отварања добили су играчи екипе Минел Еним, као победници прошлогодишњег турнира.
Ове године, одлуком организатора због епидемије коронавируса, на турниру игра 16 екипа које су распоређене у четири групе.
Меморијални турнир у знак сећања на Зорана Поповића Попа наставља се у четвртак од 19,30 сати на терену код Веслачког . На програму су четири утакмице.
Подсећамо, наградни фонд ове године износи 200.000 динара,а новчано ће бити награђени најбољи играч, стрелац и голман. Све информације о току турнира, распореду утакмица и резултатима, можете свакодневно пратити на Фејсбук страници Турнир Зоран Поповић Поп.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/poceo-peti-memorijal-zoran-popovic-pop/