ПОЧЕО ПОПИС НЕЗАКОНИТО ИЗГРАЂЕНИХ ОБЈЕКАТА

palanka-partenonОпштинска управа Општине Смедеревска Паланка обавештава грађане Смедеревске Паланке да ће у складу са чланом 7. став 1 и 3. Закона о озакоњењу објеката («Службени гласник РС», беој 96/15) Комисије које је формирао председник Општине Смедеревска Паланка вршити попис незаконито изграђених објеката почев од 06.12.2016. године.

У складу са Програмом пописа незаконито изграђених објеката на територији Општине Смедеревска Паланка Комисија ће радити на терену у зони II  – зона становања и то у следећим целинама:

Целина II. 1 је због велике површине подељена на мање целине за попис незаконито изграђених објеката и то:

–         II. 1а – обухвата простор западно и северно од целине 1.2, а омеђена је улицама Незнаног јунака, Димитрија Туцовића, Моше Пијаде, Доситеја Обрадовића, Мајора Гавриловића, Првомајском до старог гробља и границом зоне II са јужне, западне и северне стране до улице Незнаног јунака;

–         II. 1б – обухвата простор омеђен улицама Незнаног јунака, Димитрија Туцовића, Паланачке чете, зоном I до улице Шулејићеве, улицом Шулејићевом и границом зоне II са северне стране до улице Незнаног јунака.

Молимо грађане да припреме грађевинске дозволе на увид уколико их поседују како би олакшали рад Комисија.

НАЧЕЛНИК ОПШТИНСКЕ УПРАВЕ

Драган Милић

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/poceo-popis-nezakonito-izgradjenih-objekata/