ЦЕНТАР ЗА КОВИД 19 МЕРЕ-СВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ЗА ПРИВРЕДУ НА ЈЕДНОМ МЕСТУ

Данас је почео да ради Центар за Ковид мере где се могу наћи најновије верзије наредби и уредби и где привредници могу добити тачне податке о ограничењима које ове мере подразумевају са аспекта делатности коју обављају, саопштило је Министарство за државну управу и локалну самоуправу.

То ће омогућити да се на једном месту добију информација о томе да ли поједини објекти смеју да раде, до колико сати, у ком обиму, са којим капацитетом, али то је и могућност да привредници постављају питања уколико им нека мера није јасна, а односи се на њихово привредно друштво.

Интернет адреса Центра за Ковид мере је inspektor.gov.rs, где се налазе формулари за постављање питања, а одговори се јавно објављују на сајту у дневном режиму, обавештава Министарство.

Рад Центра за Ковид мере значајно ће унапредити ефективност противпандемијских мера и допринети бољем разумевању мера од стране привреде и грађана, с циљем успостављања максималног повољног пословног окружења у условима ковид 19 пандемије, закључује се у саопштењу.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/poceo-sa-radom-kovid-centar-sa-svim-obavestenjima-od-vlade/