ПОЧЕО УПИС НОВИХ ЧЛАНОВА У ПЛАНИНАРСКО-ОРЈЕНТИРИНГ КЛУБ ЈАСЕНИЦА

ПСОК Јасеница из Смедеревске Паланке врши упис чланова за 2019 годину. Одлуком Управног Одбора висина чланарине за 2019 годину је 1.100дин, док за нове чланове је 1.200дин (због трошкова издавања легитимације ПССа).

У ову цену укључено је и осигурање код ДДОР Нови Сад које важи током свих активности предвиђених програмом клуба као и Планинарског савеза Србије. Такође учлањењем стичете и право на велике попусте за куповину спортске опреме у продавницама Беоспорт и Интерспорт у целој Србији, а који се крећу и до 20% на постојеће цене.

У току је и финално усклађивање календара активности за текућу годину, који ћемо ускоро и објавити, почев од редовних активности у Паланци и околини, до излета, похода, такмичења у планинарској оријентацији, планинском трчању, успона по целој Србији и иностранству…

Очекујемо Вас на нашим редовним састанцима сваког четвртка од 19 часова у просторијама клуба у центру града, тржни центар „Сигма“ у сутерену.

За све оне који до четвртка 31 јануара изврше упис, легитимације и маркице биће спремне до 15 фебруара, а за оне који то учине касније, тек почетком марта, зато пожурите!

ДОБРО ДОШЛИ У ПЛАНИНАРСКИ КЛУБ ЈАСЕНИЦА, КЛУБ СА ТРАДИЦИЈОМ ДУГОМ  70 година!

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/poceo-upis-novih-clanova-u-planinarsko-orjentiring-klub-jasenica/