ЗБОГ ЛОШЕГ ВРЕМЕНА ПРЕЛАЗИ СЕ НА ДЕЗИНФЕКЦИЈУ УЛАЗА У ПАЛАНАЧКИМ СТАМБЕНИМ ЗГРАДАМА

Због лоших временских услова и ниских температура, на вечерашњем састанку Николе Вучена, команданта Штаба за ванредне ситуације,   предузећа Нискоградња и ЈКП Водовод, одлучено је да се у наредним данима прекине са дезинфекцијом улица. Овај период биће искоришћен за дезинфекцију улаза у стамбеним зградама.

Тим поводом се огласио и Никола Вучен, командант Општинског штаба за ванредне ситуације који је рекао:

„На састанку који смо вечерас одржали са ЈKП Водовод и фирмом Нискоградња одлучили смо да у наредних неколико дана, тј док год то не дозволе временске прилике обуставимо дезинфекцију улица.Обзиром да су коловози мокри и да је температура ваздуха ниска, услови за спољашњу дезинфекцију нису погодни. Све расположиве ресурсе у наредних неколико дана усмерићемо ка стамбеним зградама.

Наиме вршиће се дезинфекција улаза стамбених зграда. Дезинфекција ће подразумевати третирање ходника, гелендера, лифтова и свих површина од највишег ка најнижем спрату.Дезинфекција ће се вршити ручним пумпама – прскалицама за воће. Атомизере које имамо због издувних гасова не смемо користити. Молим све суграђане за разумевање и сарадњу , потрудићемо се да у наредних неколико дана одрадимо дезинфекцују свих стамбених зграда.“

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/pocinje-dezinfekcija-ulaza-u-palanackim-stambenim-zgradama/