ЗАВРШЕНО ПРИЈАВЉИВАЊЕ ЗА МУЗИЧКИ ФЕСТИВАЛ „МУЗИКА ЈЕ ПУТ ДО СРЦА“

Имајући у виду новонасталу ситуацију, колектив ОШ „Вук Караџић“ је донео одлуку да свој музички фестивал "Музика је пут до срца" ове године одржи у новој форми – онлајн. И овог пута је владало велико интересовање за учешће на фестивалу.
Позивамо вас да од понедељка 18. маја посетите нашу фејсбук страницу – Основна школа Вук Караџић Смедеревска Паланка – када ће бити објављени видео снимци свих такмичара. Специфичност овогодишњег фестивала је и то што ћемо имати два победника: једног, којег ће изабрати стручни жири и другог, којег ће одредити гласови публике. Гласање ће се одвијати на тај начин што ће посетиоци лајковати снимак интерпретације која им се највише буде допала. Бројање гласова истиче у суботу 23. маја у поноћ. Након тог рока моћи ћемо да прогласимо победнике музичког фестивала 2020.
Сви пријављени такмичари ће добити захвалнице за учешће, а победници ће добити пригодну награду. Жеља нам је да скренемо пажњу ученика са суморних тема и да се окренемо музици, коју они толико воле.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/pocinje-glasanje-za-najbolju-pesmu-festivala-muzika-je-put-do-srca/