Početna » ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА 10.000 ЗА ДЕЦУ: Проверите да ли сте се ИСПРАВНО ПРИЈАВИЛИ

ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА 10.000 ЗА ДЕЦУ: Проверите да ли сте се ИСПРАВНО ПРИЈАВИЛИ

Исплата ове помоћи државе почиње од 20. септембра и трајаће закључно са 25. септембром

од Паланка данас
0 Коментар

Ускоро креће исплата државне помоћи од 10.000 динара за децу. Пријава је почела 20. августа и трајаће још два дана, до 20. септембра, а онда креће и оно што многи, и родитељи и деца, жељно ишчекују – по 10.000 динара за свако дете до 16 година.
Исплата ове помоћи државе почиње од 20. септембра и трајаће закључно са 25. септембром. У пет дана, сви пријављени родитељи добиће новац за свако дете до 16. године. Kада ће ко добити новац не може се прецизирати јер исплата није повезана са моментом пријаве. Верује се да ће и овај пут, као што је био случај и са исплатом помоћи од 100 евра, исплата бити везана за банку у којој имате рачун. То би практично значило да би исплата 21. септембра могла ићи ка рачунима у две банке, други дан ка рачунунима у три банке, итд.

А, док исплата по 10.000 динара за децу, не крене, није лоше да проверите и да ли сте се успшено пријавили и да не буде касно. За проверу је потребно свега три корака.

Оно што је прво потребно јесте ући на сајт хттпс://идп.трезор.гов.рс/, након чега треба кликнути на опцију „Провера статуса пријаве“ која је приказана доле на слици.

Након што сте кликнули на опцију „Провера статуса пријаве“ отвара вам се нови документ у који треба да унесете своје податке. Прво што треба да унесете је матични број, а након тога и број личне карте који сте користи приликом регистрације. тада и добијате одговор о успешној или неуспешној пријави.

Ако се појави неки проблем, рецимо да вам новац не буде уплаћен, такође на сајту Управе за трезор можете проблем и пријавити.

Kако да се пријавите за 10.000 динара за децу, ако још увек нисте

Kада уђете на веб страницу Управе за трезор потребно је да кликнете на поље „Подношење пријаве“.

На следећој страници треба да унесете неопходне податке:

  • Број Ваше личне карте
  • Ваш матични број
  • Назив банке у којој желите да вам буде исплаћен новац

Они који немају рачун ни у једној банци, након што на порталу одаберу банку биће им отворен наменски рачун на који ће држава уплатити новац. По уношењу свих потребних података добија се и обавештење о успешној пријави.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept