ПОЧИЊЕ ИЗГРАДЊА НОВЕ ПЕТЉЕ БУБАЊ ПОТОК

Радови на изградњи нове петље Бубањ поток, испред постојеће, у смеру од Београда ка Нишу почеће данас и трајаће до 1. новембра, саопштило је данас ЈП „Путеви Србије“.

У првој фази, радови на државном путу I А реда број 1 изводиће се у зауставној саобраћајној траци, а саобраћај ће се преусмеравати на возну и претицајну саобраћајну траку.

Радови ће бити обезбеђени адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом.

Привремена саобраћајна сигнализација и опрема биће постављена на државном путу II А реда број 154, због укључења и искључења грађевинских машина за време извођења радова на изградњи нове петље Бубањ поток, а саобраћај ће се одвијати двосмерно, без сужења коловоза.

ЈП „Путеви Србије“ је најавило да ће, са почетком рада наплатне станице „Бујановац Север“, за саобраћај од сутра бити отворена петља „Бујановац Север“, на државном путу I А реда број 1, деоница Ниш – Прешево.

Како је саопштено, нема задржавања возила на наплатним станицама на ауто-путевима Србије.

ЈП „Путеви Србије“ саветују да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу, додаје се у саопштењу.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/pocinje-izgradnja-nove-petlje-bubanj-potok/