Početna » ПОЧИЊЕ ПРИЈАВА ЗА НОВУ ПОМОЋ ДРЖАВЕ: Рок за подношење захтева је месеца дана, ево ко може да се аплицира

ПОЧИЊЕ ПРИЈАВА ЗА НОВУ ПОМОЋ ДРЖАВЕ: Рок за подношење захтева је месеца дана, ево ко може да се аплицира

УПРАВА за аграрна плаћања Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде расписала је јавни позив за подношење захтева за остваривање права на подстицаје у сточарству за тов јунади, тов свиња, тов јагњади и тов јаради за 2024. годину.

од Паланка данас
0 Коментар

Захтеви се подносе у периоду од 11. марта до 11. априла 2024. године преко платформе еАграр, односно портала еПодстицаји за грла предата кланици или извезена, односно упућена на територију Косова и Метохије од дана истека рока за подношење захтева по претходном јавном позиву, односно од 13. јуна 2023. године.Захтев се подноси посебно за сваку врсту товних грла, с тим да се за исту врсту товних грла подноси један захтев за остваривање права на подстицаје.

Право на подстицаје остварује правно лице, предузетник и физичко лице – носилац комерцијалног породичног пољопривредног газдинства, које испуњава услове прописане законом којим се уређују подстицаји у пољопривреди и руралном развоју и које је у Регистру пољопривредних газдинстава извршило обнову регистрације за текућу годину.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept