Početna » ПОЧИЊЕ ПРОБНА НАПЛАТА ПАРКИРАЊА У ВЕЛИКОЈ ПЛАНИ

ПОЧИЊЕ ПРОБНА НАПЛАТА ПАРКИРАЊА У ВЕЛИКОЈ ПЛАНИ

од Паланка данас
0 Коментар
Од сутра, 20.02.2024. године, ЈКП „Милош Митровић“ – Паркинг сервис Велика Плана
почиње са пробним радом контроле наплате паркирања. Контрола наплате паркирања вршиће се уз помоћ савремених система видео снимања и аутоматске обраде података под називом E-Scan car.
Систем Е-Scan Car ће вршити контролу паркирања у зонираном подручју Општине Велика Плана, помоћу возила са специјалном камером којим ће се аутоматски препознавати регистарске таблице паркираних возила и креираће електронску дневну паркинг карту за возила за које паркирање није плаћено.

Молимо Вас да се придржавате прописаних одредби, које се односе на систем мирујућег саобраћаја, а у складу са наведеним одредбама у Правилнику о управљању јавним паркиралиштима на територији Општине Велика Плана и Одлуци о управљању јавним паркиралиштима. Накнада за коришћење паркинг места мора бити плаћена у складу са зоном и временским ограничењем у њој, а по важећем Ценовнику предузећа ЈКП „Милош Митровић“ у Великој Плани.

За све информације можете се обратити Паркинг сервису Велика Плана, на инфо телефон: 026/514-856, 0800/001-009 или на e-mail адресу: parking.reklamacije.jkpmm@gmail.com или личним доласком у просторије Паркинг сервиса, Николе Пашића 19 у Великој Плани (прекопута зграде МУП-а).

Бићете благовремено обавештени о датуму почетка рада Паркинг сервиса са пуном применом контроле наплате паркирања, где ће се у случају неплаћене накнаде за коришћење општих паркиралишта, достављати е-ДК тј.Електронска дневна паркинг карта.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept