Početna » ПОЧИЊЕ ШKОЛА KОШАРKЕ У НОВООСНОВАНОМ ОKK ПАЛАНKА!

ПОЧИЊЕ ШKОЛА KОШАРKЕ У НОВООСНОВАНОМ ОKK ПАЛАНKА!

од Паланка данас
0 Коментар

Смедеревска Паланка је деценијама уназад због резултата, бројних асова и атмосфере, називана градом кошарке. Сада би тај префикс могао да употреби због чињеница да у граду егзитира чак пет кошаркашких клубова.Вероватно је Смедеревска Паланка по том податку међу водећим у Србији, ако гледамо број кошаркашких клубова и број становника.

Надамо се да из квантитета може проистећи квалитет, јер присутни таленти и доказани тренери су предуслов за то.

Пети кошаркашки клуб у Смедеревској Паланци је ОKK Паланка, који од 1. септембра почиње са тренинзима за полазнике школе кошарке.

Са девојчицама и дечацима, од 2009. до 2013. годишта, радиће Предраг Јаћимовић, познати и трофејни кошаркашки стручњак, који је, између осталог био у Звезди и Партизану и Драган Влајић, оперативни кошаркашки тренер са искуством у тренирању млађих селекција.

Из новооснованог клуба позивају све заинтересоване полазнике да буду део овог пројекта, а тренинзи ће се обављати у салама ОШ Олга Милошевић и ОШ ХРШ.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept