ПОЧИЊУ СУБОТЊИ БРАНЧЕВИ У КАФЕУ „МОМЕНТ“ СЦ КОЛОНИЈА

cafe-momentАко желите да уживате у храни и услузи суботом – сада то можете у СЦ Колонија у  Gastronomy Cafe „Moment“ који од овог викенда има и бранч у понуди. Сваке суботе од 11.00 до 17.00 часова за само 500 динара, можете неограничено да уживате у обиљу разноврсне хране  на бази шведског стола.

Сигурно сте већ чули за бранч? Или можда ипак нисте?Kао што и сам назив каже, бранч је оброк који се служи у време између доручка и ручка. Пружа могућност људима да лепше проведу свој викенд. Односно, омогућава вам да дуже спавате, да попијете кафу када устанете и затим, у једној пријатној атмосфери проведете 2 до 3 сата квалитетног времена без икакве журбе и без икаквог оптерећења.

У свету, бранч је далеко популарнији, а с обзиром да представља оброк између доручка и ручка, јела која су заступљена на бранчу су везана за оба оброка, али у широком дијапазону понуде.

Kада је реч о исхрани, људи су изгубили навику да уживају у храни, а све под притиском динамичног начина живота. Зато, када дођете на Бранч у Gastronomy Cafe „Moment“  ви сте себи приуштили прави излазак. 

Суботом, у периоду од 11 до 17 је време када цела породица, љубавни пар или пријатељи могу да дођу и проведи цео дан уз беспрекорну услугу.

branc

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/pocinju-subotnji-brancevi-u-kafeu-moment-sc-kolonija/