ПОДРШКА ЂАЦИМА ИЗ ОШ ХРШ ТОКОМ НАСТАВЕ НА ДАЉИНУ

Драга децо, поштовани родитељи и колеге!

Ових дана нашли смо се у врло тешкој и, свима нама, новој ситуацији коју нико није желео, али, ето, неке ствари дешавају се, наравно, и против наше воље.

Ипак, настава у нашој школи, као и у другим школама није обустављена. Користимо сва расположива средства и своје знање да деца што мање трпе, да иду напред, да уче. Наши наставници су обучени и одржавају наставу путем Гугл учионице, а ту је и вајбер, као и програм на РТС-у, захваљујући Министарству просвете. Истовремено, ово је добра прилика да наши ученици своје информатичко знање употребе на користан и прави начин.
И овом приликом показујемо да смо најбољи стручан тим и само тако заједно се боримо за напредак наше деце.
Хвала свима вама, ученицима и родитељима, на стрпљењу и разумевању. Прва недеља оваквог начина рада је прошла, а пред нама их је још неколико до завршетка школске године. Зато будимо упорни, одлучни и вредни, ово је добра прилика да се као родитељи и породица мало више посветимо својој деци.
Ако постоји нешто нејасно, а тиче се ваше деце и наше сарадње, без устручавања се обратите одељењским старешинама за помоћ.
Док траје оваква ситуација, придржавајмо се сви заједно препорука наших лекара и Министарства здравља, како бисмо се, са што мање губитака и штете вратили нормалним условима рада и уобичајеном начину живота, јер здравље нам је, као што сви знамо, најважније.
Хвала, још једном, ученицима и родитељима, али и свим мојим колегама професорима и стручним сарадницима, који дају све од себе и максимално се ангажују да се школовање наше деце редовно одвија.
Желим свима добро здравље!  Идемо напред!
ЗДРАВИ БИЛИ!
                                        С поштовањем,
                           Мирослав Михајловић, директор

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/podrska-djacima-iz-os-hrs-tokom-nastave-na-daljinu/

1 comment

  1. Roditelji su razapeti izmedju posla i skole, a sada i dodatno moraju da rade umesto ucitelja i nastavnika.Vi direktore i ucitelji samo pisite pisma podrske jer u ovom momentu jedino to i radite.
    Da li ce roditelji dobiti deo plate prosvetara?Da li vi direktore i ostali direktori razmisljate kako i na koji nacin da pomognete roditeljima?Da li znate da se programi na rts ne poklapaju sa nastavnim programom ?
    Mnogo pitanja a da li ce biti odgovora?

Komentari su onemogućeni.