ПОГЛЕДАЈТЕ РАНГ-ЛИСТЕ ЗА БАЊСКО ЛЕЧЕЊЕ О ТРОШКУ ПИО ФОНДА ЗА ОПШТИНУ ПАЛАНКА

Изашли су спискови пензионера који су добили бесплатно бањско лечење преко Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање, који је ове године за те сврхе издвојио  464.390.000 динара, док је лане у исте сврхе издвојено непуних 418 милиона.

ПИО Фонд ће, према Правилнику, сносити трошкове смештаја у лечилишту, пун пансион, трошкове превоза до бање и назад. Уговорима са сваком бањом појединачно прецизиран је обим терапија које сваки корисник мора да добије, чиме је обезбеђено да рехабилитација буде у сваком појединачном случају прилагођена потребама пензионера. Покривени су и трошкови смештаја и превоза за пратиоце слепе особе и детета које прима породичну пензију.

На излогу ОО Пензионера у Смедеревској Паланци су истакнути спискови свих који су се пријавили а они који су изнад црвене линије (на фотографији је црна) су добили бањско лечење. Ове године је у Паланци било велико интересовање тако да је право на бесплатно бањско лечење остварио тек сваки четврти пензионер.

Уколико сте на списку изнад линије добили сте бањско лечење.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/pogledajte-rang-liste-za-banjsko-lecenje-o-trosku-pio-fonda-za-opstinu-palanka/