ПОЈАЧАН ИНСПЕКЦИЈСКИ НАДЗОР ПРОТИВ КОВИДА У ПОДУНАВСКОМ ОКРУГУ ТОКОМ ЈАНУАРА МЕСЕЦА

Инспекцијски органи у Подунавском управном округу сходно инструкцијама Радне групе за сузбијање ширења вируса Covid-19 наставили су са вршењем појачане контроле објеката када је у питању поштовање противепидемијских мера у борби против ширења вируса Covid-19.

У периоду од 25. до 31. јануара 2021. године републичке инспекцијске службе и инспекцијски органи локалних самоуправа Подунавског управног округа извршили су укупно 204 контрола. Предмет управног надзора инспекцијских служби била је контрола објеката који су и до сада процењени као високо ризични.
Током инспекцијских надзора код 9 привредних субјеката утврђено је исто толико неправилности, изречено је седам прекршајних налога у висини од по 5.000,00 динара и наложене су две мере за отклањање недостатака.
Појачани инспекцијски надзори настављају се током наредних дана у условима постојеће епидемиолошке ситуације у инспекцијским службама.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/pojacan-inspekcijski-nadzor-protiv-kovida-u-podunavskom-okrugu-tokom-januara-meseca/