Početna » ПОКРЕНУТА АПЛИКАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ КУПОВИНИ И ПРОДАЈИ ПОЛОВНИХ ВОЗИЛА

ПОКРЕНУТА АПЛИКАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ КУПОВИНИ И ПРОДАЈИ ПОЛОВНИХ ВОЗИЛА

од Паланка данас
0 Коментар

Удружење осигуравача Србије саопштило је да је покренуло мобилну апликацију CarCheck, којом ће помоћи грађанима при продаји и куповини половних возила јер ће моћи да добију детаљније податке.


Циљ апликације је, како је наведено, да обезбеди поуздане податке о возилу за купце и да помогне продавцима да докажу тачност података о возилу које продају.

У односу на сличне апликације, ЦарЦхецк ће омогућити упит по возилу, на основу којег ће потенцијални купци моћи да сазнају да ли возило постоји у бази и провере годину производње, датум прве регистрације у Србији (за возила која су први пут регистрована после 1. јуна 2011), као и да ли је и до када возило регистровано

Kада добију те информације, потенцијални купци ће моћи да одлуче да ли су заинтересовани за конкретно возило, а ако јесу, једноставним слањем СМС из апликације ЦарЦхецк добиће и остале податке који ће им олакшати одлуку о куповини.

То су податак о броју незгода, да ли је мењана боја каросерије, да ли је возило било у власништву правног лица или лизинг куће, односно да ли је коришћено као такси возило, колико је власника променило.

Основни подаци, година производње и прве регистрације у Србији су бесплатни, док ће остали подаци бити наплаћивани 890 динара.

Број дневних прегледа са једног мобилног уређаја ограничен је на максимална четири само за регистроване кориснике, док остали имају могућност прегледа максимално два возила.Бета

Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept