ПОКУШАО ДА ПОБЕГНЕ ПОЛИЦИЈИ У ВЕЛИКОЈ ПЛАНИ ПА ПРЕВРНУО АУТОМОБИЛ

Припадници Министарства унутрашњих послова у Смедереву задржали су у Великој Плани М. М. (31) из Параћина, након саобраћајне незгоде коју је ноћас изазвао на излазу из Велике Плане.
М. М. се терети да, возећи без возачке дозволе нерегистрован аутомобил, у време када је забрањено кретање грађана, није поступио по знаку полицијског службеника да заустави возило, већ је наставио вожњу и изгубио контролу над аутомобилом, након чега је аутомобил слетео са пута и преврнуо се.

Возач, за којим је раније расписана и потрага Полицијске управе Kрушевац, и његова 28-годишња сапутница из Јагодине нису повређени.

Судија за прекршаје у Смедеревској Паланци је М. М., због више прекршаја из Закона о безбедности саобраћаја и кршења мере забране кретања, изрекао укупну новчану казну од 190.000 динара.
Девојка, која је била сувозач, кажњена је новчаном казном од 50.000 динара због кршења мере забране кретања.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/pokusao-da-pobegne-policiji-u-velikoj-plani-pa-prevrnuo-automobil/

2 comments

    • Aladin on 21/04/2020 at 08:26

    Pa možda ima gram, ali mozga ne..

    • Vidak on 20/04/2020 at 21:28

    Ocigledno sa nekim omladincima nesto nije u redu….policijski cas …bez dozvole..ne registrovan auto ….ima li taj gram mozga…

Komentari su onemogućeni.