понедељак, јул 15, 2024
Početna » ПОЛИЦИЈА АПЕЛУЈЕ НА НАВИЈАЧЕ У СМЕДЕРЕВУ ДА СЕ ПРИМЕРЕНО ПОНАШАЈУ

ПОЛИЦИЈА АПЕЛУЈЕ НА НАВИЈАЧЕ У СМЕДЕРЕВУ ДА СЕ ПРИМЕРЕНО ПОНАШАЈУ

Недељни меч у Смедереву између две првопласиране екипе на табели Прве лиге Србије није само побудио пажњу навијача – и полиција се спрема и апелује на примерено понашање на трибинама стадиона, али исто тако и на другим локацијама у граду.

Поштовани суграђани, овим путем Вас обавештавамо да ће се у недељу, 15. октобра, са почетком у 15,00 сати, на стадиону ФК „Смедерево 1924” у Горанској улици у Смедереву, одиграти фудбалска утакмица 12. кола Прве лиге Србије између екипа ФК „Смедерево 1924“ и ОФК „Београд“.С тим у вези, апелујемо на примерено понашање грађана на трибинама стадиона, али исто тако и на другим локацијама у граду, како би дали свој допринос и уједно помогли припадницима полиције, који ће, у оквиру законских овлашћења, предузимати мере и радње у циљу обезбеђења ове фудбалске утакмице. Такође, апелујемо на суграђане да до стадиона не долазе аутомобилима, а да за кретање према стадиону, првенствено ради своје безбедности, користе пешачку стазу. У складу са чланом 52 Закона о полицији, припадници Министарства унутрашњих послова вршиће снимање видео камерама пре, током и након утакмице, ради документовања евентуалних нежељених и негативних појава у вези овог догађаја.You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept