Početna » ПОЛИЦИЈСКА УПРАВА СМЕДЕРЕВО ПОЈАЧАВА КОНТРОЛУ САОБРАЋАЈА И ЗА ПРВОМАЈСКЕ ПРАЗНИКЕ А ЕВО ШТА ЈЕ НА УДАРУ

ПОЛИЦИЈСКА УПРАВА СМЕДЕРЕВО ПОЈАЧАВА КОНТРОЛУ САОБРАЋАЈА И ЗА ПРВОМАЈСКЕ ПРАЗНИКЕ А ЕВО ШТА ЈЕ НА УДАРУ

од Паланка данас
0 Коментар

Припадници саобраћајне полиције Полицијске управе у Смедереву, у периоду од 28. априла до 2. маја, спровешће акцију појачане контроле учесника у саобраћају у циљу очувања безбедности саобраћаја на путевима током предстојећих првомајских празника, када се на свим важнијим путним правцима очекује појачан интензитет саобраћаја.Акција ће бити усмерена на откривање и санкционисање прекршаја управљања возилом под дејством алкохола и психоактивних супстанци, прекорачења брзине, непрописног претицања, некоришћења сигурносног појаса и непрописног превожења деце у возилима.

Такође, због већег броја мотоцикала и мопеда у саобраћају, саобраћајна полиција усмериће активности и на откривање прекршаја које чине возачи ових возила. Саобраћајна полиција ће свакога дана ангажовати све расположиве уређаје за мерење брзине кретања – ручне радаре, радаре у системима видео-надзора и уређаје за мерење брзине из возила.

Осим тога, биће ангажоване пешачке патроле и саобраћајни полицајци на мотоциклима, који ће, осим откривања прекршаја, регулисати саобраћај у случајевима веће гужве на саобраћајницама. Напомињемо да ће у циљу заштите безбедности пешака брзина бити мерена и у зонама пешачких прелаза.

Полицијска управа у Смедереву апелује на све учеснике у саобраћају да празнике прославе одговорно и да поштовањем саобраћајних прописа дају директан допринос очувању безбедности саобраћаја на путевима.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept