ПОЛИЦИЈСКА БРИГАДА УРУЧИЛА ХУМАНИТАРНУ ПОМОЋ ПОРОДИЦИ ИЗ СМЕДЕРЕВА

Присуство припадника Посебне јединице полиције Полицијске бригаде на скуповима високог ризика улива сигурност грађанима, познати су по томе да су спремни да притекну у помоћ угроженима у оквиру службених дужности, али ови момци у препознатљивим плавим униформама своју хуманост и велико срце показали су и данас кроз помоћ породици Далиповски из Смедерева.

Шесточланој породици Далиповски, која живи у тешким условима, припадници бригаде уручили су дрва за огрев, шпорет, фрижидер и животне намернице.

Трогодишње близанце, двогодишњу девојчицу и бебу, рођену 27. јануара ове године, најмлађе чланове породице Далиповски,  припадници Полицијске бригаде обрадовали су и играчкама које су прикупили од своје деце.

Породици Далиповски, ови момци великог срца, који су у више наврата до сада учествовали у хуманитарним акцијама, одлучили су се да помогну, на предлог припадника чете Милована Николића, који живи у Смедереву.

Командир Посебне јединице Полицијске бригаде Милош Живковић истакао је да су припадници самоиницијативно скупили новац и купили породици оно што им је у овом моменту најпотребније.

„Полицијска бригада се, последњих година, увек укључује у овакве акције. До сада смо углавном у нашој чети прикупљали новац и на тај начин помагали. Данас смо купили породици Далиповски најпотребније“, рекао је Живковић.

МУП.ГОВ.РС

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/policijska-brigada-urucila-humanitarnu-pomoc-porodici-iz-smedereva/