Početna » ПОЛОЖЕН КАМЕН ТЕМЕЉАЦ ЗА ИЗГРАДЊУ РИВА ШОПИНГ ЦЕНТРА У ВЕЛИКОЈ ПЛАНИ

ПОЛОЖЕН КАМЕН ТЕМЕЉАЦ ЗА ИЗГРАДЊУ РИВА ШОПИНГ ЦЕНТРА У ВЕЛИКОЈ ПЛАНИ

У темеље будућег РИВА шопинг парка у Великој Плани, чији је власник домаћа компанија Донић, јуче је положена временска капсула.

од Паланка данас
0 Коментар


„Градњом РИВА схоппинг центра на више од 6.000 м2 и укључивањем фирми из Велике Плане у цео процес, а и након тога, даље у рад центра, наша породична компанија Донић пружиће значајан допринос развоју локалне заједнице. Сигурни смо да ће ово бити нови центар за окупљања и куповину не само Велике Плане, већ и околине“, изјавио је Милан Донић, инвеститор.Капсулу, у коју су убачени примерци дневних новина и листићи са порукама које су исписали окупљени на тој свечаности, положили су чланови породице Донић заједно са пријатељима и партнерима на пројекту.

РИВА схоппинг центар ће се налазити у самом центру Велике Плане, на површини од 11.280 м². Са укупном бруто површином од 6.019,93м2, а за закупце 5.600м2, у свом саставу ће имати преко 17 продавница, 100 паркинг места и дечије игралише.

“Локација је одлично повезана са Београдом и Нишом, с обзиром на то да је удаљена мање од километар од укључења на аутопут Е-75, који представља најважнији саобраћајни правац кроз Србију. Поред одличне локације, обезбедили смо и сјајан микс националних и интернационалних брендова из различитих категорија, као што су мода, обућа, спорт, лепота и здравље, угоститељство, који ће, уз супермаркет и дечије игралиште, употпунити цео доживљај угодне куповине. Отварање наше нове јединствене дестинације за куповину планирамо за септембар 2024. Градњом РИВА схоппинг центра на више од 6.000 м2 и укључивањем фирми из Велике Плане у цео процес, а и након тога, даље у рад центра, наша породична компанија Донић пружиће значајан допринос развоју локалне заједнице. Сигурни смо да ће ово бити нови центар за окупљања и куповину, не само Велике Плане, већ и околине“, изјавио је Милан Донић, инвеститор.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept