Početna » ПОМАЛО СУЛУДА ТЕОРИЈА О ЖИВОТУ НАКОН СМРТИ КОЈА ОБЈАШЊАВА ДЕЈА ВУ

ПОМАЛО СУЛУДА ТЕОРИЈА О ЖИВОТУ НАКОН СМРТИ КОЈА ОБЈАШЊАВА ДЕЈА ВУ

Људи су одувек имали потребу да објасне неке феномене

од Паланка данас
0 Коментар

Постоје бројне теорије о животу после смрти, као и нека сведочанства људи који су доживели искуство клиничке смрти. Ипак, један човек је недавно на свом ТикТок налогу са светом поделио једну помало бизарну теорију о томе шта се дешава након што умремо.

Ова његова теорија сем што објашњава шта нам се дешава кад умремо, већ појашњава и то зашто људи понекад доживљавају дежа ви.Наиме, све је почело тако што је тиктокеру Брандону Монолену други корисник ТикТок-а поставио питање – Kоја теорија завере вас апсолутно одушевљава?“

Потом је Монолен снимио видео у ком описује теорију о којој је недавно читао и коју је сматрао „озбиљно интригантном“.

– Нисам баш сигуран да ли је ово теорија завере, али прочитао сам ово пре отприлике шест месеци. Али шта ако је светло на крају тунела које видите када умирете заправо светло болнице када се рађате у другом животу? Kако растете и почињете да заборављате свој прошли живот, те се фокусирате на живот који сада имате, мрље сећања остају иза вас и то сећање узрокује дежа ви – препричао је он.

И док, морамо признати, ова теорија звучи врло занимљиво научно објашњење за дежа ви дао је др Kаран Раџ који такође на ТикТоку разбија многе митове и људима појашњава бројне медицинске теме.

– То је грешка у вашем мозгу. То је када се ново краткорочно сећање случајно складишти у дугорочно памћење, па се чини као да се то већ догодило, јер нам наш мозак говори да је то старо сећање – испричао је он.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept