Početna » ПОМОЋ ПАЛАНАЧКИМ ПЕНЗИОНЕРИМА: Пакети за кориснике са најнижим примањима

ПОМОЋ ПАЛАНАЧКИМ ПЕНЗИОНЕРИМА: Пакети за кориснике са најнижим примањима

ОО „Пензионера“ Смедеревска Паланка по Правилнику о друштвеном стандарду корисника пензија ПИО фонда објавило је јавни позив за доделу пакета помоћи корисницима.

од Паланка данас
0 Коментар

Образац пријаве се попуњава у просторијама ОО Пензионера у Паланци, а треба приложити још чек од пензије из прошле године и личну карту на увид.Како сазнајемо, предност у добијању пакета помоћи са основним животним намирницама и хигијенским средствима имају самохрани корисници или корисници у вишечланом домаћинству у коме је једини извор прихода пензија која не прелази најнижи износ. Предност такође имају као и старији по годинама живота. Пријаву могу да поднесу сви пензионери са најнижим примањима (20.631,53 дин) , без обзира да ли су чланови ОО Пензионера.

Пријављивање је почело данас, 15. августа, и трајаће до 25. августа, у времену од 8 до 11 часова.

У Смедеревској Паланци је око 2700 пензионера са најнижим примањима, а средства која су опредељена за доделу пакета помоћи од ПИО фонда за Паланку износе 462.000 динара, што ће бити довољно за око 250 пакета помоћи.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept