ХУМАНИТАРНА ФУДБАЛСКА УТАКМИЦА У ГОЛОБОКУ-ПОМОЗИМО МИЛЕНИ ДА СЕ ВРАТИ КУЋИ СВОМ СИНУ

Милена Јовичић (1984), мајка двогодишњег дечака, бори се са опаком болешћу. Милени су хитно потребна новчана средства како би наставила лечење. Милена је рођена 24. децембра 1984. године. Са породицом живи у Смедереву.

Почетком октобра 2021. године Милена је примљена у болницу због јаких болова у стомаку. Након детаљних анализа дијагностикован јој је карцином желуца у поодмаклом стадијуму. Присуство слободне течности на више места унутар стомака и малој карлици додатно компликује постојеће стање.

Оперативни захват тренутно није могуће обавити, стога је конзилијум лекара одредио хемиотерапију коју би Милена требало да прими. Услед лоше крвне слике и лошег целокупног здравственог стања, хемиотерапију је сада немогуће примити.

Милени је последња нада једна приватна клиника у Београду која би циљаним терапијама ојачала њен организам, побољшала опште здравствено стање како би била у стању да прими циклус од шест биолошких терапија након чега би се стекли услови за операцију у земљи или иностранству.

Да би Милена наставила са лечењем, потребни смо сви ми да јој помогнемо јер породица није у могућности да самостално сноси трошкове лечења.

Средства су јој потребна за лечење, специјалистичке и контролне прегледе, дијагностику, оперативне захвате као и за путне трошкове и смештај.

Помозимо Милени да из ове борбе изађе као победник и да се што пре врати својој кући, своме сину..

За Миленину победу! Будимо хумани!

Помозимо Милени!

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/pomozimo-mileni-da-se-vrati-kuci-svom-sinu/