ПОМОЗИМО СВЕТЛАНИ АНТИЋ ИЗ ВЕЛИКЕ ПЛАНЕ ДА ОЗДРАВИ

Професорка Светлана Антић (56) оболела је од тешког облика канцера – Нон-ходгкин лимфом мантле целл. Лек „Имбрувица“, који јој једини може помоћи, кошта чак 6.150 евра, а уз остале болчничке трошкове породици треба чак 10.000 евра месечно.

Светлана, мајка двоје деце, супруга и угледна професорка у Великој Плани не одустаје од борбе за живот! Пре шест година констатован јој је овај канцер, лекари су успели да је излече, али се болест нажалост пре три године повратила. Међутим, има наде, с обзиром да јој је боље од како је примила две дозе овог лека.

– Мајка се лечи већ пар година, дошли смо у ситуацију да не можемо сами да финансирамо то лечење него морамо на све стране да тражимо помоћ. Тај лек који једини може да је спаси и који је баш за њен облик лимфома кошта 6.150 евра на три недеље. Плус на то болнички трошкови, до десет хиљада евра месечно нам је потребно за лечење – каже за Kурир њен син Немања Антић.
Светлана је пре десет дана добила и хуманитрани број, а фондација Буди Хуман прикупља новчана средства за њено лечење.

– Примила је две серије тог лека, мало се повратила. Хвала богу иде на боље, далеко је то од сјајног, али иде на боље и постоји нада да се извуче. Не зна се колико доза мора да прими, то је све неизвесно и зависи од тога како лек даље буде реаговао на организам. Мени су родитељи просветни радници, ја радим као физиотерапеут, нисмо неки богаташи и да јесмо било би много. Мајка ми је, не могу да је пустим низ воду. Морам да се борим до задњег даха! Морамо на све стране да тражимо помоћ – прича Светланин син Немања.

Kурир

Хуманитарна фондација БУДИ ХУМАН – Александар Шапић прикупља новчана средства за Светлану Антић

Светлани можете помоћи на следеће начине:
Упиши 473 и пошаљи СМС на 3030
Цена поруке је 200 дин (ПДВ се не наплаћује)
Упиши хуман473 и пошаљи СМС на 455
Цена поруке је 20 CHF

Њој можемо помоћи уплатом на динарски или девизни рачун, као и путем линка е-донирај

Динарски: 160-496166-43
Девизни: 00-540-0002587.1
ИБАН број: РС35160005400002587184

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/pomozimo-svetlani-antic-iz-velike-plane-da-ozdravi/