Početna » ПОРЕД ПОВИШИЦЕ ОНИ ЋЕ ДОБИТИ И ДОДАТАК НА ПЛАТУ: Ево колико износи и ко на њега има право

ПОРЕД ПОВИШИЦЕ ОНИ ЋЕ ДОБИТИ И ДОДАТАК НА ПЛАТУ: Ево колико износи и ко на њега има право

ОД јануарске зараде, професорима који имају своје одељење ће бити повећан коефицијент за разредно старешинство са четири на седам одсто, предвиђено је изменама Уредбе о коефицијентима за обрачун и исплату плата запослених у јавним службама, коју је усвојила Влада Србије, а недавно је објављена у Службеном гласнику.

од Паланка данас
0 Коментар

Одељењске старешине ће повишицу на зараду осетити у фебруару, када се исплаћује зарада за јануар која ће, изражена у новцу, износити 6.065 динара. Подсетимо, повећање додатка за старешинство договорено је на Радној групи за превенцију и спречавање насиља у школама.Министарство просвете је крајем марта прошле године донело Упутство за педагошки рад одељењског старешине којим се ближе уређују његови задаци у областима руковођења одељењском заједницом и сарадње са релевантним учесницима образовно-васпитног процеса, у циљу јачања васпитне улоге школе.

 Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept