ПОРУКА НИКОЛЕ ВУЧЕНА, ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ СМЕД. ПАЛАНКА ПОВОДОМ ДАНА ОСОБА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ

На данашњи дан треба да се подсетимо да је стварање услова за укључивање особа са инвалидитетом у свакодневне животне активности, односно њихово активно учешће у социјалној заједници, не само битан цивилизацијски циљ, него и морална обавеза сваког члана друштва. Општина Смедеревска Паланка је већ више година укључена у програме, чија је сврха превладавање баријера, и инклузија особа са инвалидитетом у друштвени живот, а у ову сврху опредељена су и средства из општинског буџета.
Међународни дан особа са инвалидитетом је повод да сагледамо шта је до сада урађено, и шта можемо да учинимо у наредном периоду. Што се тиче Општине Смедеревска Планка, могу да обећам да ћемо и даље, сходно нашим могућностима, издвајати средства и улагати у програме помоћи лицима са инвалидитетом, а овом приликом позивамо и друге, привреднике и предузетнике, да се у ове програме активно укључе.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/poruka-nikole-vucena-predsednika-opstine-smed-palanka-povodom-dama-osoba-sa-invaliditetom/

1 comment

    • Sale on 04/12/2020 at 08:37

    Asfaltirajte trotoare, olaksajte kretanje svima, to bar nije neka mudrost.

Komentari su onemogućeni.