„ПОСАДИ СВОЈ ХЛАД“ У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ

Након успешно реализоване јесење акције током које смо поделили 30.000 садница, грађани вашег места показали су још већу заинтересованост за нову акцију!

Ваше место се налази на списку где ће на пролеће бити подела садница и овим путем желимо да обавестимо све грађане да припреме локацију за садњу своје саднице коју ће моћи да преузму бесплатно у свом месту. Уз садницу ће бити достављено и упутство за садњу као и везица за име и датума садње, за оне који се са садњом до сада нису сусрели.

Такође ова акција представља јединстевну прилику за породице, где ће и деца моћи да учествују у овако лепим догађајима и посадити “своје дрво” које ће расти заједно са њима, а уједно тиме неговати и градити однос и љубав према природи. Акција “Посади Свој Хлад” није само садња Белог Јасена, него припрема, логистика, организација, дистрибуција садница до свих општина и партнерских еколошких организација преко којих се врши подела.

Такође подразумева много труда и рада у корист свих грађана који желе да учествују у борби за здравију средину у којој сутра желимо да живе наша деца. Такође акција је права прилика за све друштвено одговорне компаније које желе да постану део највеће еколошке акције у Србији у 2021. години и без чије подршке саму није могуће реализовати.

Нека ваша подршка акцији буде слика одговорног пословања према грађанима и природи којој смо најпотребнији а име ваше компаније поносно повеже људе у заједничкој борби за чистији ваздух.
Сви заинтересовани грађани могу да нас прате преко наших друштвених мрежа и тако на време буду информисани о датуму и месту поделе пролећних бесплатних садница које ће посадити за здравији и срећнији живот свих нас.

www.posadisvojhlad.rs

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/posadi-svoj-hlad-u-smederevskoj-palanci/

1 comment

    • Јелена Миленковић on 13/02/2021 at 23:40

    Молим Вас, пошумите Микуљу!

Komentari su onemogućeni.