Početna » ПОСЛЕ ПУНИХ 8 ГОДИНА ОД ДАНАС БАЗЕН „МИЛАН ЕЛЕЗОВИЋ“ ВРАЋЕН ОПШТИНИ СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА И ЊЕНИМ ГРАЂАНИМА

ПОСЛЕ ПУНИХ 8 ГОДИНА ОД ДАНАС БАЗЕН „МИЛАН ЕЛЕЗОВИЋ“ ВРАЋЕН ОПШТИНИ СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА И ЊЕНИМ ГРАЂАНИМА

Данас је Никола Вучен, председник општине Смедеревска Паланка потписао споразумни раскид уговора којим је Олимпијски базен „Милан Елезовић“ враћен на руковођење Општини Смедеревска Паланка. Овим уговором Општини је враћено и право коришћења термоминералне воде са изворишта Кисељак, које је, заједно са базеном, дато закупцу РУЦ Ждрело доо на 50 година коришћења, односно до 2065. године.Даном потписивања споразумног раскида уговора Олимпијски базен „Милан Елезовић“ се предаје у државину Општини Смедеревска Паланка која остварује пун обим овлашћења из права својине, односно право да уђе на посед и да са истим располаже у складу са законима и прописима.
Обећање које смо дали грађанима још 2016. године је коначно испуњено. Убрзано ћемо радити на пројекту реконструкције базена како би следеће летње сезоне грађани могли да га користе у пуном капацитету.
Детаље о споразумном раскиду уговора као и о даљим плановима улагања у Олимпијски базен грађанимо ћемо презентовати на конференцији за новинаре коју ћемо одржати након израде пројекта за реконструкцију базена.
Хвала грађанима, посебно најмлађима, на разумевању и стрпљењу због пропуштања ове летње сезоне, али, наредне године, сезону ћемо почети на време на уређеном Олимпијском базену „Милан Елезовић“, поручио је Вучен након потписивања споразума.You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept