ПОСЛУШАЈТЕ САВЕТЕ ЛЕКАРА И ОСТАНИТЕ У КУЋИ ПОРУЧУЈУ ИЗ ДВЕРИ

Поштовани грађани Смедеревске Паланке, драги пријатељи!
Обраћамо вам се са проблемом који сада брине све нас. Видимо како се развија ситуација са епидемијом корона вируса свуда у свету, па и код нас.

На удару је и економија која је већ сада у паду. Надамо се да ће се предузетим мерама од стране медицинских стручњака вирус држати под контролом и да ће бити спречено његово даље ширење. Морамо да схватимо да је Србија окружена суседним државама које такође воде борбу са вирусом корона и да је неопходно придржавати се савета које свакодневно добијамо.
Зато вас молимо придржавајте се упустава које добијамо од лекара. Од тога много зависи, а посебно се обраћамо угроженој групи становништва старијим људима и онима који пате од хроничних болести. Сви имамо задатак да максимално смањимо ризике. Такође вас позивамо да се не ослањамо на народну изреку неће гром у коприве. Као што видимо епидемија корона вируса није заобишла ни Србију. И оно што се дешава у Италији уколико будемо неодговорни према себи и другима може не дај Боже постати наша блиска будућност. Све препоруке требамо обавезно поштовати. Требамо показати дисциплину и одговорност. Верујте да је сада нејбезбедније остати код куће. Бог је са нама победићемо и ово ће проћи. Будимо прибрани и без ширења панике. Ваш покрет Двери Смедеревска Паланка.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/poslusajte-savete-lekara-i-ostanite-u-kuci-porucuju-iz-dveri/