Početna » ПОШТА СРБИЈЕ ОБЈАВИЛА НОВИ ЦЕНОВНИK: Проверите колико сада коштају услуге које користимо свакодневно

ПОШТА СРБИЈЕ ОБЈАВИЛА НОВИ ЦЕНОВНИK: Проверите колико сада коштају услуге које користимо свакодневно

За ПостНет упутнице до износа од 1.000 динара цена је 25 динара

од Паланка данас
0 Коментар

Из Поште Србије стижу нове цене које су објављене у Службеном гласнику.

Саопштено је да је надзорни одбор Поште Србије усвојио Ценовник резервисаних поштанских услуга у унутрашњем поштанском саобраћају.
У њему је наведено да ће, у зависности од тежине услуга за писмо сада бити од 48 до 58 динара, док је за приоритетно писмо 72 динара. Слање дописнице је 38 динара, а штампаних ствари – тисковина од 34 до 41 динара.

Цена слања адресоване директне поште зависи од количине и тежине, па најскупља категорија у којој је од 100 до 5.000 пошиљака кошта од 24 до 29 динара, док је цена за најмасовнија слања од преко пола милиона месечно од 18 до 23 динара.

Од плаћања је ослобођено слање секограма (пошиљке са записима за слепе) и дописница Црвеног крста за добровољне даваоце крви. За пријем, пренос и уручење обавештења о дану и времену одржавања избора цена је 10 динара. За износе до 1.000 динара преко поштанских уплата у унутрашњем саобраћају цена је 25 динара, а преко тога 2,5 посто од износа уплате, док руковање поштанском упутницом кошта 30 динара.

За ПостНет упутнице до износа од 1.000 динара цена је 25 динара, а преко 2,5 посто, док руковање таквом упутницом са исплатама на шалтеру до 10.000 динара кошта 60 динара. Руковање ПостНет упутницом са исплатом на адреси примаоца стаје 180 динара, а за поштанска услуга судског писма наплаћује се 144 динара.

АгенцијеPovezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept