ПОШТА СРБИЈЕ ПОЗИВА ДЕЦУ ДА ПИШУ ДЕДА МРАЗУ

deda-milicaПошта Србије и ове године, уочи најрадоснијих зимских празника, позива малишане у авантуру писања писама Деда Мразу. У духу друштвено-одговорне пословне праксе, Пошта жели да уведе децу у свет од­ра­ста­ња кроз писмо, култу­ру пи­са­ња и пи­сме­ност, уз по­ру­ку да не­гу­ју пра­ве вредно­сти и да свој маштови­ти ства­ра­лач­ки по­тен­ци­јал не за­не­ма­ре ни ка­да пре­ђу у свет одраслих.

Наградни конкурс „Пиши Деда Мразу“ организује се 14. пут и право учешћа имају девојчице и дечаци узраста до десет година.

Појединачне или групне радове, по слободном избору – цртеже, стихове, приче, поруке, честитке, жеље и слично – треба спаковати у писмо и послати их до 3. децембра на следећу адресу: Поштански преградак 900, 11000 Београд 6, новогодишњи конкурс „Пиши Деда Мразу“.

За појединачне радове је обавезно назначити име и презиме аутора, годиште, адресу и контакт телефон, док је за групне радове неопходно навести назив установе, школе или вртића, одељење или васпитну групу, број деце која су учествовала у креирању рада и контакт телефон учитеља или васпитача.

Најуспешнија остварења у појединачној и групној конкуренцији биће награђена лепим поклонима.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/posta-srbije-poziva-decu-da-pisu-deda-mrazu/