ПОСТАВЉА СЕ ЗАШТИТНА ОГРАДА ПОРЕД ПАРКА КОД ШКОЛЕ ХИМ

У улици Вука Карџића, код ОШ ХИМ, настављено је са постављањем заштитне ограде у делу поред парка. Ограда је постављена поред школе, а саада ће бити продужена и поред парка, како би се обезбедио овај део куда се крећу деца и како би се онемогућили возачи да паркирају своја возила.

У парку се ради и ново дечије игралиште, које ће се ускоро отворити, па ће овде бити пуно деце током целог дана, тако да ће ова ограда повећати безбедност малишана.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/postavlja-se-zastitna-ograda-pored-parka-kod-skole-him/

2 comments

    • Aca on 17/06/2020 at 20:05

    Ovakvu ogradu treba postaviti na svim trotoarima u gradu i da se konačno omogući pešacima da koriste trotoar namenjen isključivo njima! Ili da se napravimo ludi pa da pregazimo preko svakog auta parkiranog na trotoaru….preko haube, krova i gepeka! Pa kad ostanu ulubljenja nek razmišljaju da li će ponovo da parkiraju tu! Kad već neće policija i lokalna samouprava ništa da preduzme godinama!

    • Strasilo on 17/06/2020 at 09:01

    Predlozio bih lokalnoj samoupravi da postave i ovakvu ogradu posle mosta na kubrsnici uz fudbalski stadion deca stalno trce tuda i izlecu na ulicu a voze zaista i do 100 km na sat iako je naseljeno mesto i ogranicenje je 50 i plus parkiaju vozila sa te strane a prekoputa ima uredjen nov parking.
    Isto bih naglasio da se zabrani prodaja pica u diskontu pica jer pijanice vrse nuzdu okrenuti ka gradskom stadionu a deca imaju trening u atletici i 80 posto su to devojcice stvarno nema smisla da to dozvolimo.

Komentari su onemogućeni.