ПОСТАВЉЕНО ЈОШ СТУБИЋА ЗА БЕЗБЕДНИЈИ САОБРАЋАЈ У ПАЛАНЦИ

У улици Вука Караџића у Смедеревској Паланци, на раскрсници са Шулејићевом улицом, постављен је ред стубића на коловозу, који треба да спрече несавесно паркирање возила на том делу.

Познат је проблем да у том делу често стоје паркирана возила која ометају прегледност саобраћаја, тако да возачи који су долазили из Шулејићеве улице, су морали да добрано зађу у раскрсницу како би видели има ли возила која долазе са леве стране улицом Вука Караџића.

Овакве ситуације су често доводиле и до бројних удеса, тако да ће се, надамо се, овим стубићима проблем трајно решити.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/postavljeno-jos-stubica-za-bezbedniji-saobracaj-u-palanci/

6 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Gradjanin on 05/02/2021 at 00:44

  Gospodjo dobro se informisite pre nego sto pocnete sa ovakvim neprimerenim reakcijama! Od pre dva meseca, od kako je zavrsena ulica Prvog Srpskog Ustanka,preko puta dispanzera postoje VIDNO OBELEZENA TAXI MESTA i od tada tu postoji zvanicno REGULARNA OBELEZENA TAXI STANICA!

   • Aca on 05/02/2021 at 10:30

   Postoje obeležena 4 mesta za taksiste a ne 10, koliko oni zauzimaju!

   • Majka on 05/02/2021 at 12:59

   Zar stvarno mislite da bih komentarisala da su se parkirali na svoja obeležena mesta. Molim vas..
   Ja znam da postoje i njihova mesta preko puta dispanzera ali oni su se naredjali 8 ih je bilo. I to žuti taxi. A rozi malo povise 2 auta. Znaci 10 ih je bilo. Od toga oduzimo njihova obeležena mesta. Znaci ko je ovde pogrešio? Oni ili ja što sam po vama bila neprimerena?
   Vi očigledno nigde pročitali moj komentar lepo ili ste ga pogrešno shvatili.

  • Majka on 04/02/2021 at 17:05

  Ljudi?!!! MOLIM VAS AKO NEKO IMA UTICAJ NEKA ONE TAKSISTE SKLONI SA PARKIRALIŠTA KOD DISPANZERA!!!! NISAM IMALA GDE DA SE PARKIRAM, A DETE MORAM DA VODIM KOD LEKARA. ZBOG NJIHOVE BAHATOSTI JA SAM MORALA MNOGO DALJR DA SE PARKIRAM I POSLE DA TRČIM DA BIH STIGLA KOD DOKTORA.
  SRAMOTA.!!! NEVEROVATNI SU I BAHATI I BEZOBRAZNI

   • Stefan on 05/02/2021 at 09:14

   Isto tako apel za civilna vozila da ne staju na mesta oznacenim sa TX jer sprecavaju taksistu da obavlja svoj posao.

    • Mile R. on 05/02/2021 at 20:58

    Au, brate, CIVILNA vozila!!! A, šta ste vi? Vojna vozila? Policijska? Sanitetska?
    I vi ste civilna vozila, mada neke toliko pukne testosteron i adrenalin u vožnji da umislite da Zakon ne važi za vas. Taxi prevoz je veoma važan deo javnog saobraćaja i niko vam ne spori to.
    Slažem se da je bezobrazluk i primitivizam parkirati na obeležena mesta za taksiste kao i za invalide. Ali je isto tako primitivizam (ne odnosi se na sve, naravno) voziti u suprotnom smeru (više puta kod DIS-a), bez namere da se ostavi prostor drugim učesnicima u saobraćaju, „divljanje“ po ulicama, nedavanje žmigavca, nepropuštanje pešaka (čak ni dece!) na pešačkom prelazu, blokiranje ulica tokom plaćanja vožnje itd.
    Da se ovo ne pretvori u obračun sa taksistima, opet poručujem da su veoma korisni ali da prihvate dobronamernu kritiku na zadovoljstvo i taksista i korisnika.

Komentari su onemogućeni.