ПОСТАВЉЕНО КЛИЗАЛИШТЕ У ЛЕТЊОЈ БАШТИ БИОСКОПА-ДЕО ОД УЛАЗНИЦА ИДЕ У ХУМАНИТАРНЕ СВРХЕ

У летњој башти биоскопа у Смедеревској Паланци завршава се постављање клизалишта. Ову информацију је потврдио Никола Вучен, председник општине Смедеревска Паланка.

Поштовани суграђани,
У току су завршне припреме за отварање градског клизалишта у летњој сали биоскопа у Паланци. Предност и уштеду нам даје кровни покривач који ће спречити утицај кише и влажног снега на саму стазу и самим тим ће стаза остати у добром стању. Игралиште је на отвореном и испуњава све епидемиолошке мере којих ћемо се придржавати како би наши најмлађи суграђани могли да уживају у зимским данима.
Због епидемије Kорона вирусом која је захватила читав свет, много пројеката још увек чека на реализацију у нашој земљи, па тако и у нашем граду. На пролеће је било предвиђено измештање музичке школе баш на ову локацију у склопу реконструкције комплетног културног центра са бископском салом. Због целе ове ситуације планови су нам се мало променили, али се сви надамо да ћемо ипак у овој години започети радове. До тада, користићемо простор летње баште биоскопа за сва културна дешавања у нашем граду.
Хвала радницима културног центра на ангажовању и сређивању простора. Хвала свим привредницима са територије наше Општине који су финансијски помогли да се наша идеја спроведе у дело. Од сваке продате улазнице део средатава иде у хуманитарне сврхе фондацији Буди хуман за наше најмлађе борце.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/postavljeno-klizaliste-u-letnjoj-basti-bioskopa/

2 comments

    • Taki on 09/01/2021 at 15:39

    Odlično, tako se stiče imunitet, deco i roditelji svi na klizanje!

    • mile on 09/01/2021 at 10:27

    Ljudi epidemija je u jeku, da li se sada otvara klizaliste? Razmislite? Inace ideja je super, ali za neko bolje doba.

Komentari su onemogućeni.