ПОТПИСАН УГОВОР О ДОДЕЛИ СРЕДСТАВА ЗА ПРОЈЕКАТ ПОДРШКЕ УЧЕНИЦИМА ОШ ХРШ ИЗ РОМСКЕ ЗАЈЕДНИЦЕ

Делегација ОШ ХРШ на челу са директором Мирославом Михајловићем јуче је у Новом Саду била гост Екуменске хуманитарне организације ЕХО.

Позвани смо на свечаност поводом потписивања уговора о додели средстава за наш пројекат „Школа за све – Шанса за све“. На овом скупу пројекат су представили координатори Драгана Андрић, наставница енглеског језика и педагошки саветник и Дејан Ивановић, андрагошки асистент.
Овим пројектом планирамо да кроз многобројне креативне радионице, излете, обуке за употребу дигиталних технологија и једну завршну изложбу ученичких радова укључимо наше ученике свих националности али и њихове родитеље, а поготову оне родитеље који су полазници Формалног основног образовања одраслих које већ више од деценије функционише у нашој школи.
Желимо да се захвалимо хуманитарној организацији ЕХО на части и поверењу које су нам указали и надамо се успешној сарадњи и на неким будућим пројектима.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/potpisan-ugovor-o-dodeli-sredstava-za-projekat-podrske-ucenicima-os-hrs-iz-romske-zajednice/